Praktik på Hönryd!

Hejhej, Jag är trött...
Jag har haft praktik på Hönryds Lantbruk idag från 07:30-19:00 idag.. Det har vart kul :D Jag har hämtat utsäde och annat från kvarnen, hämtat ett brunnslock med lastaren på TL bygg i Morup och så har jag ringvältat på en vall. Sen har vi flyttat en massa kvigor, kor som kalvat och lite kalvar mellan två ladugårdar... Nu är jag jättetrött!!! xD
Ikväll ska jag nog inte göra någonting, jag orkar inte.. Jag ska nog bara slappa med min dator och kanske kolla på nåt kul program om det kommer något.
Imorgon ska jag, Mommo och Mari åka till Varberg och gå i affärer och stuff :) Vi ska även kolla om vi hittar en studentklänning till mig :)
Nu ska jag skriva loggbok om idag på praktiken, see you later, alligator! xD

Solsolsol <3

Idag har det varit UNDERBART väder! Jag har städat min villavagn och vädrat alla mina sängkläder så dom är fräscha, skönt! Sen har jag krattat en massa med Max och Mormor så det blir vårfint :) Jag längtar verkligen till sommaren!!! Eller ja, både ja och nej, jag längtar för att jag tar studenten men samtidigt inte för att jag kommer inte få något sommarlov, jag måste ju jobba. Menmen! Det ska bli skönt att äntligen kunna få ihop pengar så man kommer hemifrån iallafall :)
Just nu sitter jag och kollar på Wallander med mamma och mommo och har det mys :)
Hejdå! ^^Strand :)

Nu är det freeedaaaag :)

Heeeej. Jag sitter i soffan i huset och tar det lungt... Sari, Johnny & David är här och hälsar på så jag sitter och lyssnar på bäbisprat och pratar med folk :) Mys!
Ikväll vill jag hitta på nåt, men jag vet inte vad... Jag vill göra nåt med Ida, Madde och Elinor iallafall!! Antingen dricka, eller inte dricka.
Menmen, kanske skriver sen vad kvällens planer blir! :)
Haaadäää....(Norska) xD

Gekås!

Idag har jag, Kristina och Sara varit på Gekås och verkligen SHOPPAT!!! Jag handlade för 700:- men jag fick med mig bra saker hem så det är bra :D
Denhär veckan har jag vart med Kristina och det har varit jätteroligt :) Vi har gjort massa saker, men samtidigt ingenting...^^
Det som kom hem med mig från Gekås idag är:
*Mjukisbyxor
*Pyjamasbyxor, typ kill-modell
*Jeansleggings, ljusblåa typ med lite "slitet" på framsidan av benen
*Hårspray
*Halsband
*Öronhängen
*Ansiktsvatten, typ tvätt
*Ett vitt linne
*datamus
*dataväska
Det är säkert nånting mer, men jag har glömt xD
Hade, orkar inte skriva mer! :D

RSS 2.0